Toyota Material Handling verhuist tegen eind 2018 naar Willebroek

 22/03/2018  Philippe Van Dooren  News Logistics, Real Estate
Toyota Material Handling verhuist tegen eind 2018 naar Willebroek

Tegen het einde van het jaar verhuist Toyota Material Handling naar een nieuw hoofdkwartier, vlak aan de ingang van het bedrijventerrein MG Park De Hulst in Willebroek. In het nieuwe gebouw worden zowel het Belgische als het Europese hoofdkantoor onder één dak gebracht. Vandaag zijn ze respectievelijk in Wilrijk en Brussel gelegen.

MG Real Estate zet voor Toyota Material Handling een gebouw van 3.750 m2 neer met vergaderzalen, een centraal opleidingscenter, een polyvalente zaal met terras en groendak, en een catering over het hele derde verdiep. Daarnaast komt nog voor 8.800 m2 aan atelier, showroom en warehouse.

Volgens TMH-managing director Hugues Van Espen groeit het bedrijf in België zeer fors. “Hierdoor is de tijd rijp is voor een nieuw en duurzaam gebouw, waar zowel onze Belgische als Europese afdeling zal worden ondergebracht. Wij kijken er naar uit om nauwer te kunnen samenwerken met onze collega’s van TMH Europe”, zegt hij.

MG Parc De Hulst is gelegen langs de N16, tussen de A12 en de E19 Antwerpen/Brussel. Andere bedrijven die er zich gevestigd hebben, zijn onder andere Dachser, Decathlon, Nedcargo en Makro Metro.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!