Topjobs@Logistics op 20 oktober

 03/10/2016  Claude Yvens  News Logistics, Contract Logistics

Ruim 600 hooggeschoolden kunnen op 20 oktober kennis maken met circa 60 bedrijven die vacatures of stageplaatsen aanbieden in de logistiek en de inter­natio­nale handel.

Deze tweede editie van de job- en stagebeurs, gecombineerd met gerichte workshops, kwam tot stand door de samenwerking van diverse spelers op de arbeidsmarkt: Randstad, VDAB, VOKA – Kamer van Koophandel, Talentenstroom, LITC en TL-Hub.

Bezoekers kunnen gratis kennis­­maken met 60 bedrijven die courant vacatures hebben en/of stageplaatsen aan­bieden.  De standhouders zijn zowel bekende als minder bekende productie­bedrijven, distributie­centra, groothandelszaken, logistieke dienstverleners enz. met operationele activiteiten in Vlaanderen.  KMO’s worden centraal in de kijker gezet, zodat ook zij volop goede kandidaten ontmoeten.  Parallel met de beurs lopen er ook work­shops rond personal branding en werken in de luchthaven.

Topjobs@Logistics gaat door op donderdag 20 oktober van 16:00u tot 21:00u in het Logistiek Innovatie & Training Centrum (‘LITC’), gelegen in de Europese logistieke campus van Nike in Laakdal.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!