TomTom Telematics voegt TachoShare aan zijn aanbod toe

 24/09/2018  TransportMedia  IT
TomTom Telematics voegt TachoShare aan zijn aanbod toe

TomTom Telematics heeft van het IAA-salon van Hannover geprofiteerd om een nieuwe oplossing voor fleetmanagement voor te stellen: TachoShare.

TachoShare is een module waarmee je de informatie van de tachograaf van vrachtwagens vanop afstand kan downloaden en archiveren. Je kan die gegevens er ook via een bestaande analysesoftware mee delen. Volgens TomTom Telematics werd de oplossing ontwikkeld om transportbedrijven te helpen bij het behandelen van problemen die zich vaak voordoen bij het beheer van de tachograafgegevens. Bij manueel downloaden, moet de truck zich immers naar een specifieke plaats met een downloadtoestel begeven. Een tijdrovend proces. Met TachoShare wordt al die omhaal overbodig, “wat de productiviteit van het bedrijf laat toenemen en administratieve rompslomp voorkomt”, benadrukt TomTom.

In Hannover maakte TomTom Telematics eveneens bekend de nieuwe LINK 710 aan zijn telematicaportefeuille te hebben toegevoegd. Die geeft toegang tot meer specifieke informatie over het voertuig.

Lees alles over TomTom Telematics in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!