TomTom Telematics levert realtime fleet accounting

 26/07/2016  Claude Yvens  News Transport
TomTom Telematics levert realtime fleet accounting

Dankzij een samenwerking met Sage, marktleider in cloud-accountingsoftware, kan TomTom Telematics realtime accounting aan bedrijven met een wagenpark leveren.

De gecombineerde oplossing tussen Webfleet (de  fleet managementservice van TomTom Telematics) en Sage LIve stelt klanten van Sage in staat om wagenparkdata van de aangesloten voertuigen – inclusief vrachtwagens, lichte commerciële voertuigen en personenauto’s – automatisch in te zien.

“Door het partnerschap met Sage helpen we een modernere en responsievere accountingomgeving te creëren, die inspeelt op cloud- en de connected car-technologie om onze klanten zodoende kosten te laten besparen”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “De nieuwste software-integratie biedt een essentiële dienst voor bedrijven die hun verkoop- en engineeringteams niet per se op een kaart hoeven bij te houden en te volgen, maar die wel andere belangrijke voertuigdata in hun financiële systemen willen hebben.”

“Het partnerschap met TomTom Telematics laat ons toe om de kracht van de connected car-technologie te benutten voor accountingdoeleinden”, zegt Jennifer Warawa, Executive Vice-President Product Marketing van Sage. “Ook versterkt het Sage’s positie als het meest innovatieve platform voor cloudaccounting in de markt. Het aanbieden van realtime fleet accounting helpt het proces transparanter en makkelijker te maken, en geeft bedrijven meer controle over hun financiën.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!