TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie Webfleet

 01/02/2018  Claude Yvens  IT
TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie Webfleet

TomTom Telematics heeft een nieuwe generatie Webfleet fleet management oplossing gelanceerd die als Software-as-a-Service (SaaS) wordt aangeboden.

Webfleet is aangevuld met nieuwe functionaliteiten. Een van de verbeterde toepassingen stelt managers in staat om op voorhand routes in te plannen. De lijst met criteria die fleet managers kunnen instellen om een route in te plannen is verder uitgebreid: zo kunnen ze ervoor zorgen dat bestuurders vastgelegde routes volgen, of bepaalde locaties ontwijken zoals gevaarlijke verkeerspunten. Deze routes kunnen ze vervolgens direct versturen naar de bestuurders met de nieuwe TomTom PRO 5350/7350 driver terminals. Dit is volgens TomTom van groot belang voor b.v. afvalwerkingsbedrijven. 

De vernieuwde interface is nu ook geoptimaliseerd voor tabletgebruik. “Dankzij de vernieuwde opbouw kunnen belangrijke functionaliteiten sneller worden ontwikkeld. Daarnaast is het nu makkelijker om partnerapplicaties te ontwikkelen en toe te voegen, waardoor de technologie zich continu naar de wensen van de gebruikers blijft ontwikkelen en aanpassen”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics.

 

Het nieuwe Webfleet is beschikbaar voor alle klanten van TomTom Telematics in 60 landen en in 13 verschillende talen. 

Lees alles over TomTom Telematics in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!