TL Hub lanceert zijn eerste Job Day op Best of Wallonia

 26/02/2019  Redactie  HR, News Logistics
TL Hub lanceert zijn eerste Job Day op Best of Wallonia

TL Hub, het belangrijkste Belgische aanwervingsplatform voor de transport- en logistieke sector, organiseert tijdens Best of Wallonia een Job Day. Daar kunnen aanwervende bedrijven niet alleen toekomstige werknemers ontmoeten, maar ook laatstejaarsstudenten uit Waalse hogescholen met een logistieke opleiding.

Het nieuwe evenement Best of Wallonia wordt door Transportmedia en Easyfairs samen georganiseerd en vindt op 28 mei in Namur Expo plaats. De Job Day, die van 10 tot 15 uur onder de auspiciën van TL Hub plaatsvindt, wordt een van de hoogtepunten van de dag. Het evenement krijgt de steun van Forem, de nieuwe strategische partner van de Job Days die onder andere de screening van de kandidaten voor zijn rekening neemt. Binnenkort zouden de namen van andere strategische partners worden bekendgemaakt en TL Hub kondigt nu al een tweede Job Day aan die in oktober in het kader van het salon Transport & Logistics in Antwerpen plaatsvindt.

Wil u als aanwervend bedrijf aan dit evenement deelnemen? Neem voor meer informatie contact op met info@transportmedia.be.

 

Lees alles over Easyfairs in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!