TimoCom ondersteunt transportplatform met up- en downloadfunctie voor documenten

 28/09/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
TimoCom ondersteunt transportplatform met up- en downloadfunctie voor documenten

 

Digitalisering is niet meer te stoppen. Bedrijven moeten nu al beginnen met het optimaliseren van hun processen om hun concurrentiepositie te handhaven. De IT-dienstverlener TimoCom heeft een belangrijke functie aan het transportplatform toegevoegd om de meer dan 110.000 gebruikers hierbij te ondersteunen: de up- en downloadfunctie voor documenten.

“Met de up- en downloadfunctie die in het bedrijfsregister is geïntegreerd, kunnen gebruikers veelgevraagde documenten zoals een EU-licentie, briefhoofd of vervoerdersverzekering in hun eigen bedrijfsprofiel uploaden en zo als download aanbieden aan andere TimoCom-gebruikers”, zegt Marcel Frings, woordvoerder van TimoCom. “Hierdoor hoeven er geen documenten meer via fax en e-mail te worden verstuurd en daar wordt veel stress mee bespaard.”

Naast het positieve effect, de tijdwinst, is er nog een ander belangrijk voordeel te noemen: gebruikers kunnen door het uploaden van hun documenten hun concurrentievoordeel aanzienlijk vergroten, want hoe gedetailleerder en duidelijker een bedrijfsprofiel is, hoe groter de kans is dat iemand met dit bedrijf in zee wil gaan.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!