Tielen Transport: 15 nieuwe Volvo FH

 22/03/2016  Claude Yvens  News Transport, Service
Tielen Transport: 15 nieuwe Volvo FH

De Tielen Group uit het nabij Turnhout gelegen Dessel heeft 15 Volvo FH trekkers in ontvangst genomen. Zij vervolledigen de vloten van de transportfilialen van de Tielen Group (Tielen Transport, Detraco en Vermic), die alles samen 95 trekkers in gebruik hebben. Allemaal met een Volvo-logo op het radiatorrooster.

De 15 Volvo FH zijn voorzien van een motor van 500 pk en een geautomatiseerde I-Shift FUEC. Acht ervan hebben een Globetrotter cabine en zeven anderen een Globetrotter XL. De trekkers zijn voorzien van een krachtige VEB+ motorrem en uiteraard van allerlei veiligheidsuitrustingen die wettelijk verplicht zijn. Een andere bijzonderheid van de nieuwe trekkers is de montage van een aslastindicator.

Tielen Group is al jaren actief in de verkoop en behandeling van mineralen en allerlei bulkgoederen zoals zand, quartz, grind, scherpe stenen, enz. De groep is trouwens via zijn filialen gespecialiseerd in het kipvervoer van bouwmaterialen, landbouwmaterialen, cement en plastic grondstoffen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!