TGW Logistics Group breidt Benelux-team verder uit

 28/10/2016  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
TGW Logistics Group breidt Benelux-team verder uit

TGW Logistics Group zet de verdere uitbreiding van zijn Benelux-team voort met de aanstelling van drie nieuwe medewerkers: Jan-Willem Klinkenberg, Ferry Kortsmit en Jan De Deken. Deze benoemingen ondersteunen het sterke groeitraject van TGW op de Benelux-markt en de verdere uitbouw van haar services. 

Jan-Willem Klinkenberg is sinds het begin van zijn carrière werkzaam in de logistieke sector. In de laatste 15 jaar werkte hij voor Groenewout Consultants & Engineering en Vanderlande Industries BV, waarvan de laatste 8 jaar als Sales Manager. Bij TGW draagt Jan-Willem Klinkenberg als Project Sales Director bij in de verdere positionering van TGW als systeemintegrator en aanbieder van logistieke totaaloplossingen.

Vanderlande Industries BV is eveneens de recentste werkgever van Ferry Kortsmit. Na 10 jaar ervaring als site manager bij deze organisatie op te bouwen, neemt hij nu dezelfde rol op bij TGW Logistics Group Benelux. Ferry is door zijn jarenlange ervaring als site manager al direct actief op het bol.com-project.

Tenslotte zal de Belg Jan De Deken bij TGW Systems bv als solution designer de projecten in de verkoopfase mee helpen ontwerpen en de nodige ondersteuning bieden tijdens het verdere sales traject.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!