Suivo mikt op het Internet der Dingen

 22/02/2019  Michel Buckinx  IT
Suivo mikt op het Internet der Dingen

Suivo, leverancier van telematicatoepassingen, biedt zijn klanten voortaan de mogelijkheid om hun persoonlijk ‘Internet of Things Cloud Platform’ te installeren.

 

Het Suivo IoT Cloud Platform brengt voortaan alle activa (voertuigen, personen, machines) met elkaar in verbinding. Dit betekent dat het geheel wordt beheerd via het cloud-platform van Suivo met een mobiele app die geïntegreerd is met de bedrijfsprocessen van de klant. “Dit opent een heel nieuwe wereld van connectiviteit: van short range, over long rage naar satellietontvangers, indoor en/of outdoor, en dit met een geavanceerd power management en positiebepaling”, zegt Peter Geldhof, Commercieel Directeur van Suivo.

 

Suivo biedt de klanten onder meer de mogelijkheid om een eigen IoT cloud-platform te installeren. Volgens de telematica-aanbieder is dit uniek in België. Dankzij deze Suivo IoT-tool worden alle gegevens in realtime doorgestuurd naar het cloud-platform. Zo kan de vlootbeheerder bijvoorbeeld zien welke gereedschappen zich aan boord van welk voertuig bevinden of kan hij te weten komen wanneer en op welke werf een machine is verplaatst. Suivo heeft bovendien ook nieuwe intelligente IP67 gecertificeerde trackers in het aanbod, die “intelligent kiezen hoe ze hun positie bepalen en op welke manier ze communiceren”. “De essentie is steeds de meest accurate positie te bepalen in de gegeven omstandigheden, en in het geval van non-powered trackers, over een optimale batterij-autonomie te kunnen beschikken”, voegt Suivo er nog aan toe.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!