Storax, wereldwijde leider in verrijdbare paletstellingen

 25/10/2016  Yannick Haesevoets  Advertorial
Storax, wereldwijde leider in verrijdbare paletstellingen

Het ruimtebesparende opslagsysteem POWERACK, ontwikkeld door Storax, is een compact opslagsysteem waarbij paletstellingen op verrijdbare onderstellen zijn gemonteerd. De onderstellen lopen vloeiend over de rails en worden door elektromotoren aangedreven.

Het systeem heeft slechts één gang nodig en biedt directe toegang tot alle opgeslagen pallets. Ten opzichte van conventionele palletstellingen bespaart men circa 40 % van de ruimte met hetzelfde aantal paletten. De bediening gebeurt aan de stelling zelf door middel van een drukknop of door middel van een PLC aangestuurd die alle functies van het systeem controleert.

Het POWERACK systeem is de goede oplossing voor applicaties waar oppervlakte en opslagcapaciteit beperkt zijn. Dit is vooral het geval voor diepvriesmagazijnen omdat het systeem inzetbaar is bij temperaturen tot -35° C. De verrijdbare paletstellingen POWERACK zijn in gebruik bij een groot aantal klanten. Meer dan 3.000 installaties werken over de hele wereld en verzorgt de stockage van miljoenen paletten.

Voor meer informatie over ons gamma :

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!