Staat u voor belangrijke logistieke keuzes?

 21/03/2017  Redactie  Advertorial
Staat u voor belangrijke logistieke keuzes?

SSI Schäfer staat voor jarenlange expertise op het gebied van intelligente en efficiënte magazijninrichting van XS tot XXL! Samen met u vinden wij de juiste oplossing om uw magazijn flexibel en efficiënt te organiseren, van standaard magazijninrichting tot een compleet geautomatiseerd magazijn.

De behoefte aan logistiek advies en efficiënt ingerichte magazijnen neemt continu toe. De wereldwijde handel is aangewezen op onderling perfect afgestemde processen, zodat de goederenstroom probleemloos en voor alle betrokkenen op een efficiënte wijze plaatsvindt.

SSI Schäfer is al 75 jaar wereldwijd specialist op het gebied van verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, doorrolstellingen, magazijnbakken uit kunststof en staal, tussenvloeren en werkplaatsinrichting.

Van standaard magazijninrichtingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen zoals industriële hoogbouwmagazijnen, diepvriesmagazijnen en meer.

Het dienstenaanbod van SSI Schäfer reikt van systeemplanning, advies en realisatie van kant-en-klaar geplaatste installaties tot en met servicepakketten op maat. Onze wereldwijde aanwezigheid, jarenlange expertise en hoge kwaliteitseisen staan garant voor innovatieve oplossingen op maat van onze klant.

LET’S TALK!

Lees alles over SSI Schäfer in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!