SSI Schäfer installeert een opslagruimte van 2 niveaus bij BMW Sneyers

 16/03/2016  Yannick Haesevoets  Advertorial
SSI Schäfer installeert een opslagruimte van 2 niveaus bij BMW Sneyers

Sneyers BMW in Herentals en omgeving is al jaar en dag een begrip in de regio. Naast verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, staan zij garant voor een kwalitatieve service na verkoop. Van onderhoud tot bandenwissel, Sneyers helpt zijn cliënteel snel vooruit.

Met de veranderingen in het BMW concept diende een verhuis van het bestaande magazijn zich aan. Sneyers is reeds lang klant bij SSI Schäfer en ging dan ook te rade bij de studiedienst van Schäfer. SSI Schäfer kwam met een voorstel dat zowel op operationeel als financieel vlak de beste oplossing bood; het oude magazijn niet verhuizen maar een nieuw te bouwen. Zo kon ook de nieuwe beschikbare ruimte optimaal ingevuld worden.

De extra kosten voor de huur van containers voor de opslag van de materialen werden uitgespaard en eveneens belangrijk , het bestaand geheel kon volledig operationeel blijven tijdens de bouw van het nieuwe gedeelte. De kosten baten analyse van operationeel blijven versus verhuis resulteerde dus in een nieuw en modern SSI Schäfer magazijn volledig volgens de noden van de klant.

In samenspraak met BMW Sneyers installeerde SSI Schäfer een opslagruimte van 2 niveaus. Op deze manier wordt de beschikbare ruimte vergroot en optimaal benut. Op het gelijkvloers werd er gekozen voor R3000 legbordstellingen. Hiermee biedt SSI Schäfer een efficiënte oplossing voor de opslag van zowel small parts als onderdelen met grillige vormen zoals carrosserieonderdelen en uitlaten. Afhankelijk van hun lengte kunnen grote stukken hangend of liggend in de magazijnrekken worden gestockeerd. De gekende SSI Schäfer bakken maken het geheel ordelijk en handig in gebruik. De bovenste etage wordt gebruikt als bandensopslag. Het geheel werd voorzien van een lift om de banden gemakkelijk te verplaatsen.

Bezoek SSI Schäfer op Autotechnica (paleis 6)!
Registreer u hier

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!