Een interessante optie bij DAF: de Cornereye

 08/09/2017  Claude Yvens  We are Transport 2018, Trucks
Een interessante optie bij DAF: de Cornereye

Onlangs is er een interessante optie op bepaalde DAF-gamma’s bijgekomen: de rechterkant van de rechterdeur is doorzichtig. Maar op de DAF-stand op Matexpo kunnen we nog een andere optie voor een betere zichtbaarheid leren kennen: de CornerEye 270° VIEW-camera’s.

De CornerEye 270° VIEW-camera’s van Orlaco worden door DAF Trucks Belgium als optie aangeboden voor alle toepassingen waarbij een betere zichtbaarheid rond het voertuig ongevallen kan helpen voorkomen. “Denk maar aan de distributiesector of aan de vuilophaling, maar ook aan beroepen in de bouwsector, waar soms ingewikkelde manoeuvres moeten worden uitgevoerd”, vertelt Frédéric Beckers (Country Parts Manager).
De CornerEye-camera’s worden op de voorhoek van de cabine gemonteerd en overzien een zone van 180°, van vóór het voertuig tot een meter erachter. Het beeld verschijnt op een scherm dat ofwel vóór de A-stijl, ofwel boven de passagiersdeur wordt geplaatst. “In dat geval heb je geen dodehoekspiegels meer nodig”, legt Frédéric Beckers nog uit.

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!