Sortimo levert twee voertuigen aan Traxgo

 09/10/2018  Claude Yvens  Van
Sortimo levert twee voertuigen aan Traxgo

Het West-Vlaamse Traxgo heeft twee nieuwe Mercedes Vito’s in gebruik genomen. Voor de inrichting van zijn twee bedrijfsvoertuigen deed de firma uit Anzegem een beroep op Sortimo. 

Traxgo is bekend in de transportsector voor zijn tracking en monitoring business software. “Naast de software, ontwikkelen we ook de hardware in eigen huis,” verklaart zaakvoerder Frederik Depuydt. “Die Vito’s worden dagelijks gebruikt door onze techniekers wanneer ze ter plekke gaan bij de klanten voor onderhoud en herstellingen. Onze toestellen zijn maar zo groot als een pakje sigaretten en we werken met kleine materialen. In onze bestelwagens hebben we dan ook niet veel ruimte nodig, maar dat betekent echter geenszins dat we niet ordelijk en overzichtelijk te werk moeten gaan.”

De linkerzijde van beide bestelwagens werd voorzien van een Globelyst-inrichting op maat. De rechterzijde werd voorbehouden voor het ophangen van een ladder. In de Globelyst-wand werden bovendien L-BOXXen geïntegreerd, waarin componenten zoals zekeringen en kabels netjes worden opgeborgen.

Lees alles over Sortimo in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!