Sortimo lanceert de nieuwe versie van TopSystem

 05/10/2016  Yannick Haesevoets  Van
Sortimo lanceert de nieuwe versie van TopSystem

Voortaan kunnen ladders en lang materiaal veiliger getransporteerd worden, dankzij de integratie in de dwarsbalken van het Sortimo ProSafe ladingbeveiligingssysteem. Bovendien wordt de nieuwe uitvoering sneller en makkelijker op het voertuig gemonteerd, met minder onderdelen en een eenvoudiger bedieningssysteem. TopSystem zit veilig vast, in crashtests – met een kracht tot 20G – werd aangetoond dat de veiligheidsgraad hoger is dan de voorgeschreven norm.

De nieuwe uitvoering van TopSystem kan worden uitgerust met een zijdelingse, hydraulische ladderlift waarmee zware ladders tot 30 kg zonder moeite op het dak van het voertuig kunnen worden gelegd. De ladderlift is gemonteerd op de dwarsbalken en heeft precies de afmetingen van het TopSystem. De ladderliften voor de achterkant van de wagen zijn nog steeds beschikbaar in de basislengten 2,5 en 3 meter. Deze zijn geschikt voor het transport van zware ladders tot 51 kg.

TopSystem is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen – basis, standaard en premium – respectievelijk voor kleine, middelgrote en grote bestelwagens. Ze kunnen op elk moment worden aangepast aan de vereisten van de vakman dankzij de modulaire constructie van het systeem. De vakman kan het systeem zelf monteren – zonder ook maar één gat te moeten boren – in ongeveer een half uur tijd, afhankelijk van de configuratie.

Lees alles over Sortimo in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!