Sortimo bouwt zijn productassortiment verder uit

 23/09/2015  Yannick Haesevoets  Van
Sortimo bouwt zijn productassortiment verder uit

De nieuwe FlexRack is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een opklapbare inrichting van zijn bedrijfsvoertuig. Sortimo produceerde het rek in glasvezel composietmateriaal en onderstreept daarmee zijn competentie in lichtgewicht design.

De specialist in inrichting van voertuigen breidde zijn assortiment uit speciaal in functie van de vereisten van klanten die een flexibele inrichting willen. Hiertoe behoren bijvoorbeeld koerier- en pakketdiensten, maar ook de elektricien die af en toe plaats moet maken voor zijn witgoed of de badkamerinstallateur die een bad moet transporteren. Kortom, iedereen die nu en dan ook grote materialen veilig wil vervoeren en op andere momenten toch nog zijn rekken wenst.

De rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen licht, maar munten ze bovendien uit met een hoge draagkracht van 120 kg. Aan de rekken werden daartoe profielen uit het ProSafe ladingbeveiligingssysteem gemonteerd, om te voorkomen dat pakjes vallen.

Lees alles over Sortimo in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!