Sneller een dealer zoeken dankzij Iveco Dealer Locator

 23/02/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Sneller een dealer zoeken dankzij Iveco Dealer Locator

Iveco lanceerde een nieuwe versie van de onlineapplicatie Iveco Dealer Locator. Bezoekers kunnen zo sneller het dichtstbijzijnde verkooppunt of servicepunt binnen hun omgeving opzoeken.

In de sectie ‘Dealer zoeken’ kunnen gebruikers voortaan een kaart op schermgrootte bekijken die belangrijke informatie over de verkoop- en servicepunten van Iveco weergeeft. Gebruikers krijgen ook toegang tot een navigatiefunctie om uit te zoeken hoe ze de gekozen locatie het gemakkelijkst kunnen bereiken.

Het instrument werd geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets en lokaliseert gebruikers onmiddellijk bij hun eerste toegang om de informatie te kunnen bieden die ze nodig hebben om hun dichtstbijzijnde verkoop- of servicecentrum te bereiken.

De eenvoudige, intuïtieve interface helpt bezoekers om keuzes te maken door een aantal filters te activeren, zoals het type dealer, het gewenste voertuiggamma of de gewenste service en biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met de verkooppunten.

Lees alles over Iveco in onze Transport & Van In Belgium directory!