Scania Torhout plaatst zich voor finale Top Team wedstrijd

 29/01/2018  Claude Yvens  Service
Scania Torhout plaatst zich voor finale Top Team wedstrijd

Het team van Scania Torhout kwam als winnaar uit de bus in de nationale finale van de Scania Top Team competitie. Hierdoor mag het team de nationale eer gaan verdedigen in de regionale finalereeks die op 27 april 2018 start in Trento (Italië)

“Ik ben er ontzettend trots op dat mijn team deze prestigieuze prijs in de wacht heeft gesleept. In alle voorrondes hebben ze maar liefst 21 andere Belgische en Luxemburgse teams verslagen. Ik hoop dat het succes van dit team andere jongeren zal inspireren tot een carrière in deze branche,” aldus Jo Buysse, Service manager Scania Torhout. Het team van Scania Torhout bestaat uit Davy Vanhauter, Arne Deweer, Kevin Declerck, Maxim Van Isacker en Rik Feryn. Als Scania Torhout succesvol is in de regionale finales, zullen ze uiteindelijk doordringen tot de wereldfinale die in december van dit jaar bij Scania in Södertälje (Zweden) plaatsvindt.

Scania Top Team is een wereldwijd trainingsprogramma in competitievorm, waaraan maar liefst 8.000 medewerkers uit 70 landen deelnemen. Elke team krijgt opdrachten te vervullen die alle disciplines van een werkplaats omvatten. Hierin wordt zowel de theoretische kennis grondig getoetst als wordt hen ook gevraagd diverse technische problemen zo snel mogelijk op te lossen. Maar ook moeten bijvoorbeeld obstakels in het verkrijgen van de juiste onderdelen worden overwonnen.

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!