Scania-netwerk erkend als Wabco Service Partner

 03/01/2012  Redactie  Trucks

Onlangs sloten Scania en WABCO een raam-akkoord waar beide ondernemingen voor een wereldwijde samenwerking gekozen hebben; zo gaan er in Europa een aantal Scania werkplaatsen als WABCO Service Partner aangesteld worden. De reeds bestaande Scania werkplaatsen in de Benelux, die al WABCO Service Partner waren (Scania Münsbach, Scania Schifflange, Scania Drongen, Scania Kuurne, Scania Ninove, Scania Brugge en Scania Torhout), werden uiteraad hierin meegenomen.

In de Benelux zijn er onlangs 9 bijkomende Scania werkplaatsen als WABCO Service Partner goedgekeurd, 3 in België (Brussel, Antwerpen Haven en Charleroi) en 6 in Nederland (Emmen, Alkmaar, Uithoorn, Veghel, Goes en Maasdijk); deze Scania werkplaatsen beschikken over het getrainde personeel, het gepaste gereedschap en de nodige onderdelen voor het diagnosticeren, inspecteren en repareren van opleggers uitgerust met WABCO systemen en producten.

WABCO is wereldwijd één van de toonaangevende leveranciers van elektronische rem- en bedieningssystemen voor bedrijfsvoertuigen. WABCO heeft al meer dan 140 jaar baanbrekend werk verricht op het gebied van elektronische, mechanische en mechatronische technologieën voor elektronische rem-, stabiliteits-, luchtveer- en transmissieregelsystemen voor de belangrijkste fabrikanten van trucks, trailers en bussen wereldwijd.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!