Scania doet zijn intrede bij Van Moer

 09/07/2018  Claude Yvens  Trucks
Scania doet zijn intrede bij Van Moer

Bij Van Moer Logistics was tot nu toe nog nooit een Scania gesignaleerd, maar na de overname van Mermans-Van Houdt en een rondvraag bij de chauffeurs, is daar verandering in gekomen: Het wagenpark wordt met 20 Scania’s uitgebreid.

De R450 4×2-trekkers worden bij Van Moer Transport en bij Mermans-Van Houdt voor binnenlands vervoer ingezet. De voertuigen voor Van Moer Transport zijn diepladers en hebben een compressor voor bulkgoederen. Ze worden gebruikt bij klanten met bijzonder lage los- en laadkaaien. Een aantal R500 6×2-trekkers zijn bestemd voor Mermans-Van Houdt en zullen daar worden gebruikt voor de bouwsector en voor uitzonderlijk vervoer.

“De nieuwe Scania’s zijn bij Scania Drongen aangekocht, maar het onderhoud nemen we zelf voor onze rekening”, vertelt Jo Van Moer, de oprichter, eigenaar en voorzitter van de directieraad van de groep Van Moer. “Wat de onderhoudscontracten betreft, hebben we de kosten vergeleken tussen uitbesteding en onze eigen werkplaats, en tot nu toe zijn onze eigen diensten er altijd beter uitgekomen. Vooral omdat we sneller kunnen ingrijpen wanneer zich een probleem voordoet en omdat we over alle nodige materiaal beschikken. Bij elke levering van een nieuwe Scania-trekker, voorziet Scania Drongen bovendien een halve dag om onze mensen opleiding en uitleg te geven.”

 

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!