Savoye bundelt alle activiteiten onder één merk

 21/01/2020  Claude Yvens  ICT & Magazijninrichting
Savoye bundelt alle activiteiten onder één merk

Savoye heeft haar juridische organisatie vereenvoudigd en werkt aan nieuwe strategische en organisatorische richtingen om een wereldspeler te worden. Alle software voor de supply chain en de geautomatiseerde en robotoplossingen voor de intralogistiek worden samengebracht onder één merk.

Het merk Savoye combineert zo twee soorten oplossingen: Advanced Software (oplossingen voor de supply chain) en Advanced Technologies (intralogistieke systemen, geautomatiseerde en gerobotiseerde Goods-To-Person systemen, orderverzamelsystemen, geautomatiseerde  verpakkingsmachines en conveyors). Enkel Prodex, een specialist in dynamische opslag, blijft bestaan als dochteronderneming.

“Onze klanten pakken hun supply chain projecten steeds meer op een mondiale schaal aan. We moeten hen daarom voorzien van softwareoplossingen die van ERP tot enkel transport gaan en met systemen en apparatuur die eenvoudiger geïntegreerd kunnen worden. Dit stelt ons ook in staat onszelf optimaal te organiseren om alle internationale markten te kunnen aanspreken. ” aldus  Rémy Jeannin, CEO van Savoye.

Binnen de nieuwe entiteit Savoye Europe & MEA zal Savoye haar aanwezigheid in een paar landen versterken, waaronder België en Nederland.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!