RIO lanceert eerste diensten

 06/12/2017  Claude Yvens  IT
RIO lanceert eerste diensten

RIO biedt voortaan aan geregistreerde gebruikers een gratis track & trace dienst aan. RIO Essentials geeft ook informatie over de identificatie van het voertuig, het aantal kilometers op de teller en de hoeveelheid brandstof die nog in de tank zit.

Die functionaliteiten zijn niet alleen voor MAN vrachtwagens met een RIO Box seriematig te gebruiken. RIO Essentials kan systeem- en producentonafhankelijk door iedere klant van RIO worden benut. Vanaf januari 2018 kan men de RIO Box in alle vrachtwagentypen met FMS-interfaces aanpassen.

Markus Lipinsky, CEO van RIO, belooft dat er wekelijks op het RIO platform nieuwe diensten en upgrades bijkomen. In januari 2018 wordt in elk geval de RIO Marktplaats toegankelijk. RIO Essentials krijgt ook een uitgebreide performance-analyse, inclusief aanbevelingen voor optimalisatie. Al die functionaliteiten worden in video-tutorials toegelicht.

Momenteel is het RIO platform beschikbaar in het Engels en het Duits. Op termijn wordt het in tien talen aangeboden: Duits, Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans, Pools, Roemeens, Tsjechisch, en Deens.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!