Rhenus neemt Jos Dusseldorp Transport over

 02/07/2018  Claude Yvens  Economie
Rhenus neemt Jos Dusseldorp Transport over

De Nederlanedse transportfirma Jos Dusseldorp Transport (Lichtenvoorde) komt in handen van Rhenus Home Delivery, de tak van de Rhenus-groep die zich toespitst op de levering aan eindklanten.

Jos Dusseldorp Transport werkt al vijf jaar samen met Rhenus Home Delivery als netwerkpartners in de B2B- en B2C-business. Het familiebedrijf met ruim 90 medewerkers en een wagenpark van ca. 70 voertuigen levert meubels, schadegevoelige artikelen en zware of omvangrijke goederen bij retailers en eindklanten in de Benelux af en biedt daarnaast extra services aan zoals montage, verhuizingen, opslag en verwijdering van oude meubels. Vanuit het centrale magazijn van 17.600 m2 in Lichtenvoorde worden dagelijks gemiddeld 1.200 zendingen gedistribueerd.

„Met de overname willen we Rhenus Home Delivery in West-Europa sterker positioneren, om aan de wensen van onze internationale klanten te kunnen voldoen. Nederland is voor ons een belangrijke markt tussen Groot-Brittannië en Duitsland in, waar we al erg actief zijn”, motiveert Nicolas Rottmann, directeur van Rhenus Home Delivery, de acquisitie.

Het huidige management blijft na de overname actief, de naam Jos Dusseldorp Transport wordt behouden.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!