Renault Trucks maak stevige comeback bij Laurenty

 13/06/2018  Claude Yvens  Trucks, Van
Renault Trucks maak stevige comeback bij Laurenty

Na een lange tussenperiode stelt het bedrijf Laurenty opnieuw zijn volle vertrouwen in Renault Trucks. De onderneming uit Luik plaatste recent twee grote bestellingen bij concessiehouder Lens Motor. 

De activiteiten van de Laurenty Group zijn zeer uiteenlopend: reinigen van agro-voeding productielijnen, plaatsen van afsluitingen, sneeuwruimen, schilderwerken en het leveren van sanitaire producten. Op een klein jaar tijd hebben zeven Renault Trucks (6 Master platformwagens en 1 Renault Trucks C 19 ton van 320 pk) hun intrede gemaakt in het wagenpark van de Luikse onderneming. Recent werd een nieuw order geplaatst van elf andere voertuigen (8 Master en 3 C).

De nieuwe voertuigen van Renault Trucks worden ingeschakeld voor de afdelingen Laurenty Balayage en Laurenty Espaces Verts. Dominique Louis (zaakvoerder van Laurenty Balayage en Laurenty Espaces Verts) licht zijn keuze toe: “Laurenty maakte in het verleden al gebruik van de veegwagens van Renault Trucks en we kozen ervoor om opnieuw samen te werken met de Franse constructeur en met Lens Motor. We zijn namelijk op zoek naar één gesprekspartner voor onze vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.”

Voor alle voertuigen werd een onderhoudscontract afgesloten. Van zodra de termijn van dit contract verlopen is, zullen het onderhoud en de herstellingen worden overgenomen door de eigen werkplaats van Laurenty. Op die manier wordt de gemiddelde levensduur van de voertuigen op 8 à 9 jaar gebracht.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!