Renault Trucks lanceert nieuwe boordassistent Roadpad

 04/09/2018  Claude Yvens  Trucks
Renault Trucks lanceert nieuwe boordassistent Roadpad

De nieuwe Roadpad waarmee T-, C- en K-gamma’s van Renault Trucks worden uitgerust is een nieuwe audiosysteem voor infotainment en navigatie.

Hiermee kunnen chauffeurs muziek beluisteren, hun telefoon handenvrij gebruiken, in alle veiligheid maneuvreren of onderweg worden begeleid. De roadpad heeft een “drag and drop” aanraakscherm van 7” met hoge resolutie en maakt gebruik van een Tom Tom navigatiesysteem voor vrachtwagens.

Roadpad kan aan twee telefoons tegelijk worden gekoppeld. Zo kan de chauffeur zijn bedrijfstelefoon, maar ook zijn privételefoon handenvrij gebruiken (als de werkgever dit toelaat). Als de chauffeur een prioritaire telefoon moet kiezen om zijn contactenlijst te raadplegen of te bellen, kan de oproep of sms van de twee telefoons komen. De aan de twee toestellen toegekende prioriteit kan gemakkelijk worden gewijzigd via het eenvoudige menu.

Roadpad biedt ook toegang tot het streaming-platform Deezer. De chauffeur kan ook zijn favoriete radioprogramma’s beluisteren in DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Tot slot kunnen Google Maps en weersinfo gemakkelijk worden opgevraagd in Roadpad.

Last but not least, Roadpad heeft een vooruitrusting voor vier camera’s.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!