Renault Trucks lanceert de Renault Master Euro 6

 29/03/2016  Yannick Haesevoets  Trucks, Nieuwsbrief
Renault Trucks lanceert de Renault Master Euro 6

De Renault Master van Renault Trucks is voortaan beschikbaar met een Euro 6-motor. Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten behoudt het Master-gamma zijn veelzijdige karakter om perfect in te spelen op de eisen van de bouwsector, het personenvervoer, pakjesdiensten en transport met geregelde temperatuur.

Als antwoord op de emissienormen doet het voertuig een beroep op de SCR-katalysator (selective catalytic reduction). Die technologie gebruikt Renault Trucks al sinds 2009 op al zijn zware bedrijfsvoertuigen en wordt dan ook perfect beheerst. In combinatie met een Adblue®-injectie in de uitlaatgassen maakt het SCR-systeem het mogelijk om de vervuilende uitstoot gevoelig terug te dringen. Het Adblue®-reservoir van de Renault Master heeft een inhoud van 22 liter en gaat tot 12.000 kilometer mee. Om verwarring bij het vullen te vermijden, bevindt dit reservoir zich aan de andere kant dan die van de dieseltank.

De Renault Master maakt deel uit van het Distributiegamma van Renault Trucks, dat ook de Renault Maxity, Renault Trucks D Cab 2m, Renault Trucks D, Renault Trucks D Wide en D Access omvat.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!