Renault Trucks: de concessie ATC De Wilde overgenomen door Geert Van Damme

 15/09/2015  Claude Yvens  Economie, Service
Renault Trucks: de concessie ATC De Wilde overgenomen door Geert Van Damme

De Renault Trucks concessie ATC De Wilde werd op 1 september overgenomen door Geert Van Damme en omgedoopt in ATC Van Damme. De activiteiten van het bedrijf blijven onveranderd dezelfde, net als de concessie zelf, die in Lochristi bij Gent gevestigd is.

Geert Van Damme werkt al 22 jaar in het bedrijf en is er al lang verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. “Wij zullen verder gaan met het garanderen van de beschikbaarheid en de gebruikelijke service aan onze klanten”, verklaart Geert Van Damme.

ATC Van Damme

ATC Van Damme biedt een volledig gamma trucks van Renault, van 2,8 ton MTM (bestelwagens) tot 120 ton MTM en staat ook in voor volledige naverkoopactiviteiten. De concessie garandeert eveneens een depannageservice de klok rond en dat 7 dagen op 7. Het gebouw omvat een ruime showroom, een groot magazijn en een moderne werkplaats, die uitgerust is met een diagnosecentrum voor tachografen en snelheidsbegrenzers, een spuitcabine voor trucks, een volledige inspectielijn en de modernste meetuitrusting van Renault Trucks.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!