Renault Master Euro 6

 29/03/2016  Claude Yvens  News Transport
Renault Master Euro 6

De Renault Master van Renault Trucks is voortaan beschikbaar met een Euro 6 motor. Bovendien werden een aantal specifieke uitrustingspakketten gelanceerd.

Het Master gamma omvat modellen van 2800 tot 4500 kg MTM. Nieuw zijn de Euro 6 motoren van 110 tot 170 pk. Die nieuwe Euro 6 doet beroep op een SCR-katalysator (selective catalytic reduction). In combinatie met een Adblue®-injectie in de uitlaatgassen maakt het SCR-systeem het mogelijk om de vervuilende uitstoot gevoelig terug te dringen. Het Adblue®-reservoir van de Renault Master heeft een inhoud van 22 liter en gaat tot 12.000 kilometer mee.

Dit nieuwe Master-gamma geniet een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Heavy Duty), zodat hij ook zware koetswerken met lift kan torsen. Renault Trucks levert ook af fabriek afgewerkte opbouwkoetswerken: plateau, boxbody en kipbak.

Renault Trucks biedt bovendien ‘versiepakketten’ die zich richten op de gebruikers van het voertuig en die hen helpen bij hun werk. Voorbeelden daarvan zijn het Vision-pakket, met opties die de zichtbaarheid ten goede komen, en het ‘High comfort’-pakket, dat het comfort naar een hoger niveau tilt.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!