Professionalisering Volkswagen CV

 23/01/2019  Hendrik De Spiegelaere  Van
Professionalisering Volkswagen CV

De afdeling lichte bedrijfsvoertuigen (Volkswagen Commercial Vehicles) profileert zich steeds meer als een professionele partner voor de vakman, zelfstandige of bedrijf. Die professionalisering loopt via een doorgezette opleiding van specialisten in lichte bedrijfsvoertuigen in het verdelernet.

Die zijn het aanspreekpunt voor de professionele klanten. “Wij willen de klanten één gesprekspartner aanbieden voor het basisvoertuig én de opbouw of inrichting.”, vertellen Jean-Marc Ponteville en Steven Vanschoelant, Transformation Support Manager. “Volkswagen biedt in België al een groot aantal verbouwingen als standaard aan, zoals dubbele cabines, hardtops, wandbekleding en eventueel zelfs bestickering. Dat gebeurt in ons eigen atelier in Kortenberg. Voor de andere varianten in interieurinrichting en voor de opbouw van een laadbak of kipper hebben we een lijst van vaste partners. Die kunnen overigens online zeer specifieke instructies downloaden voor het opbouwen, waarbij ook al rekening is gehouden met onze elektrische voertuigen.”

Wijzen we nog op het feit dat Volkswagen op het salon de alternatieven CNG en elektriciteit in de verf zet met de Caddy en T6 CNG en de elektrische versies van de Caddy, Transporter en Crafter. Het merk benadrukt tevens dat van alle typen bedrijfsvoertuigen ook een 4×4 versie bestaat.

Lees alles over Volkswagen Commercial Vehicles in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!