Pionira en Suivo gaan samenwerken

 17/10/2017  Claude Yvens  IT
Pionira en Suivo gaan samenwerken

Technologiebedrijven Suivo en Pionira kondigen vandaag hun samenwerking aan. De twee bedrijven brengen hun expertise op het gebied van telematica en de digitale vrachtbrief samen in één complete oplossing.

De digitale vrachtbrief (eCMR) van Pionira zal werken op de mobiele hardware van Suivo Telematics, en de digitale informatie wordt ter beschikking gesteld via de platformen van zowel Suivo als Pionira. Doel van de samenwerking is de verschillende partijen in de  logistieke keten met zo weinig mogelijk systemen te laten werken. Veerle Goossens, Sales Manager Suivo: “”We hebben Pionira gekozen als partner omdat ze een stabiele, flexibele en future-proof oplossing voor digitale vrachtbrieven hebben. We kiezen bewust voor partners met een specifieke kennis en ervaring om met ons telematicasysteem te koppelen.”

Barry Van Leuven, Manager Pionira: “We zoeken naar partnerships met vooraanstaande leveranciers van boordcomputers en Transport Management Systemen. Zo kunnen we waardevolle allianties vormen die onze klanten uit de logistieke wereld effectief vooruithelpen. We zijn een flexibel, open en neutraal platform en willen onze klanten standaard koppelingen aanbieden die een antwoord vormen op hun digitale behoeften.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!