Transportmanagement.be

Op 26 mei wordt u definitief afgesneden van de actualiteit van uw sector…

 22/05/2018  Redactie  News Transport, News Logistics
Op 26 mei wordt u definitief afgesneden van de actualiteit van uw sector…

…tenzij u het onderstaand formulier invult. Bij TRANSPORTMEDIA houden we er van u te informeren. Actualiteit, tendensen, nieuwe producten, expertise… onze journalisten brengen u dagelijks de actualiteit van transport, logistiek en de lichte bedrijfswagen.

Het is tevens duidelijk dat u onze benadering weet te waarderen. Onze wekelijkse nieuwsbrief, een echte samenvatting van de actualiteit in de sector, werd sinds het begin van het jaar niet minder dan 75.000 keer geconsulteerd. Het zou spijtig zijn mocht u daar niet verder kunnen van genieten. Nochtans is dat precies het risico dat u loopt na 25 mei… Naar aanleiding van de Europese reglementering op de bescherming van persoonsgegevens hebben wij uw uitdrukkelijke toestemming nodig om u te kunnen blijven informeren. TRANSPORTMEDIA wil meegaan met deze positieve evolutie voor uw persoonlijke gegevens.

Wij hebben dus een formulier online voorbereid (zie de link hieronder). Het volstaat het formulier in te vullen om onze informatie verder te ontvangen en week na week de actualiteit van uw activiteitensector te kunnen volgen. U kunt tevens gebruik maken van de gelegenheid om aan te geven welke tijdschriften u zou willen ontvangen en in welke evenementen u geïnteresseerd bent.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog 2 minuten tijd om geïnformeerd te blijven:
https://bit.ly/2I9QV5Y