Olivier François (Van Opdorp) is Dé gouden Ridder van de Weg 2017

 03/10/2017  Claude Yvens  Andere leveranciers, Nieuwsbrief
Olivier François (Van Opdorp) is Dé gouden Ridder van de Weg 2017

TVM Belgium heeft gisteren Olivier François in de bloemetjes gezet. Al 10 jaar rijdt Olivier onafgebroken schadevrij voor transportfirma Van Opdorp uit Zelzate (een prestatie die maar 0.3 % beroepschauffeurs hem nadoen) en werd dus uitgeroepen tot Gouden Ridder van de Weg 2017.

Olivier François (47) kreeg zijn trofee uit de handen van ex-Rode Duivel Jan Ceulemans tijdens een verrassingsevent. Hij verzorgt elke dag bij transportfirma Van Opdorp bulkvervoer tussen de Total-fabriek in Feluy en Jindal Films Europe in Virton.

Toen hij op 2 oktober ’s ochtends thuis vertrok voor zijn vaste traject tussen Feluy en Virton, had hij geen vermoeden van wat hem die dag te wachten stond. Want op het moment dat hij even met de Transport Manager van Jindal Films Europe wou overleggen, dook plots een feestelijk gezelschap op. Zijn echtgenote was erbij om hem, samen met ex-Rode Duivel Jan Ceulemans, de directie van TVM en de CEO van Van Opdorp, uitgebreid in de bloemetjes te zetten. Olivier François mag nu een jaar lang rondrijden met op zijn vrachtwagen het ereteken van de Gouden Ridder van de Weg 2017. Transportmedia was erbij en zal een portret van Olivier François in de december-editie van Transport Management publiceren.

“Als gespecialiseerd transportverzekeraar werken we samen met onze klanten hard aan een veiliger wegverkeer. We beseffen daardoor beter dan wie ook wat een knalprestatie het is om je vrachtwagen dag in dag uit veilig door het verkeer te loodsen”, zegt Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM. “We vinden het een mooie traditie om chauffeurs die erin slagen, alle eer toe te kennen die ze verdienen.”

De Ridders van de Weg zijn een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM verzekeringen. Als verzekeringsspecialist wil TVM verzekeringen door schadepreventie en risicobeheer niet alleen het aantal schades verminderen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. Elk jaar reikt TVM bronzen, zilveren en gouden insignes uit aan beroepschauffeurs die respectievelijk 3, 5 en 10 jaar schadevrij zijn.

 

Lees alles over TVM in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!