Nordfrost en Stef hebben een partnership ondertekend

 11/10/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Nordfrost en Stef hebben een partnership ondertekend

Nordfrost en Stef kondigen een samenwerkingsovereenkomst in Europa aan voor de logistiek van diepvriesproducten. Met deze overeenkomst kunnen de twee spelers de actieradius van hun netwerken uitbreiden voor klanten die zowel op zoek zijn naar massa-oplossingen als fijnmazige distributie en dit op Europese schaal.

Met een netwerk van 82 vestigingen voor logistieke diepvriesoperaties, die een capaciteit vertegenwoordigen van 1,3 miljoen palletplaatsen en een gespecialiseerde vloot van 3500 koelwagens, bieden beide groepen nu hun nationale en internationale klanten het grootste diepvriesnetwerk in Europa aan en dit zowel op het vlak van opslag als distributie. Dit netwerk voldoet aan de meest recente normen (IFS, BRC) en biedt optimale oplossingen die voldoen aan de eisen van de klant op het vlak van kwaliteit, prestatie en flexibiliteit, alsook aantrekkelijke levertijden.

Van links naar rechts: Britta Heine (NORDFROST managing director), Philippe Blum (Managing director at STEF-Eurofrischfracht), Horst Bartels (NORDFROST company founder and chairman of the board at NORDFROST), Jean-Pierre Sancier (CEO, STEF), Dr. Falk Bartels (NORDFROST managing director), Stanislas Lemor (Deputy CEO, STEF), Philipp Greve (International Sales, NORDFROST), Gerhard Kamlage (Member of the executive board, NORDFROST), Serge Capitaine (Deputy CEO, STEF).

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!