Nog eens 4 Scania’s R450 Streamline Topline voor TVT

 25/02/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Nog eens 4 Scania’s R450 Streamline Topline voor TVT

Het transportbedrijf TVT uit Asse-Mollem werkt reeds 40 jaar samen met de Zweedse vrachtwagenfabrikant. Met de aankoop van vier nieuwe trekkers van het type R450 LA 4×2 MNB Streamline Topline, mag het duidelijk zijn dat er nog altijd geen sleet zit op deze relatie.

TVT is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoer van vetstoffen, plantaardige oliën en voedingsmiddelen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een wagenpark dat uitsluitend uit Scania’s bestaat. In de loop van 2015 kocht TVT 2 trekkers van het type R450 Euro 6 SCR Streamline. Gelet op de gunstige verbruikscijfers van deze voertuigen, ging TVT over tot de bestelling van 4 nieuwe exemplaren. De eerste twee werden reeds geleverd. De andere twee worden in maart verwacht.

Eddy Van Tricht, Managing Director van TVT, is merkbaar tevreden over het brandstofverbruik: “De nieuwe R450-trekkers Streamline verbruiken gemiddeld tussen 28 en 31 liter per 100 km, wat voortreffelijk is als je rekening houdt met onze activiteiten. Aan de hand van week- en maandrapporten zijn we in staat om het verbruik zeer nauwkeurig op te volgen. Bovendien voorziet Scania bij elke aankoop een chauffeursopleiding rond economisch en veilig rijden. Wat ons betreft is dit een fantastisch initiatief om het verbruik en de verkeersveiligheid te verbeteren“.

De nieuwe trekkers van TVT zijn uitgerust met een Topline-cabine met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen. De Euro 6 SCR only-trekkers beschikken over integrale luchtvering. Ze worden geleverd in het typische oranje van de onderneming. TVT beschikt over een eigen werkplaats, maar indien nodig wordt beroep gedaan op Scania Huizingen of Scania Neder-over-Heembeek.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!