Nissan onthult zijn nieuwe NV250 compacte bestelwagen

 23/05/2019  Michel Buckinx  Van
Nissan onthult zijn nieuwe NV250 compacte bestelwagen

De NV250, een compacte bestelwagen, is de nieuwste aanwinst van Nissan. Bij het ontwerp heeft Nissan de focus gelegd op polyvalentie. Dit blijkt uit het motorengamma en het ruime aanbod aan inrichtingsmogelijkheden.

In september van dit jaar zal de NV250 op het Europese toneel verschijnen. De nieuwkomer is verkrijgbaar als bestelwagen en als combi. De 1.5 liter motor (Euro 6 D-Temp) is leverbaar in drie vermogens (80, 95 en 115 pk). Afhankelijk van de lengte (4,28 m of 4,67 m) varieert het nuttig laadvermogen van 650 tot 800 kg. Dit komt overeen met een nuttig laadvolume van 3 tot 4,6 m³.

De NV250 is uitgerust met de Intelligent Mobility-technologieën van Nissan, waaronder de starthulp op hellingen en het tractiecontrolesysteem Extended Grip. De kleine bestelwagen beschikt over flink wat opties zoals houten panelen in de laadruimte, toegang voor een rolstoel via de achterdeur en enkele koeleenheden aan boord.

Dit voertuig komt in aanmerking voor een waslijst aan inzetmogelijkheden: van leveringen in de stad tot het transport van iets grotere materialen op bouwwerven bijvoorbeeld. Paolo D’Ettore, Directeur Lichte Bedrijfsvoertuigen van Nissan Europe: “De nieuwe Nissan NV250 is de perfecte compacte bestelwagen voor kleine ondernemingen met hoge ambities. We spelen in op de verwachtingen van zoveel mogelijk klanten. De NV250 staat garant voor vlotte en snelle leveringen, maar biedt tegelijkertijd ook talrijke opties voor vrijetijdsgebruik.”

De Nissan NV250 wordt standaard aangeboden met een garantie van vijf jaar of 160.000 km.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!