Nijhoff-Wassink wil in België uitbreiden… maar vindt moeilijk chauffeurs

 22/06/2017  Claude Yvens  Economie, Nieuwsbrief
Nijhoff-Wassink wil in België uitbreiden… maar vindt moeilijk chauffeurs

De Nederlandse transporteur Nijhof-Wassink heeft een nieuw contract in België getekend met ForFarmers België. Hiermee breidt ze haar transportactiviteiten van diervoederproducten in België en Frankrijk verder uit.

Dagelijks moeten er veevoeder bestellingen vanuit de ForFarmers productielocaties Izegem en Ingelmunster naar veehouders in België en soms in Frankrijk gebracht worden. Om aan deze groeiende vraag te voldoen doet Nijhof-Wassink beroep op haar eigen vloot van 20 voertuigen in de huisstijlkleuren van haar opdrachtgevers of niet. Nijhof-Wassink heeft ook samenwerkingsovereenkomsten met een drietal lokale mengvoedertransporteurs afgesloten. Deze partnerpartijen rijden onder de regie van Nijhof-Wassink met een 5-tal voertuigen.

Wagenpark

Nijhof-Wassink investeert enorm in haar vloot en heeft onlangs nog een nieuwe neutrale vijzeloplegger aan haar vloot toegevoegd. “Maar we worden in onze groei belemmerd door het niet vinden van voldoende chauffeurs”, zegt Herco Eshuis (Account Manager Animal Feed). “We hebben momenteel wel behoefte aan een 5-10 tal chauffeurs voor zowel dagdiensten als voor internationale ritten met overnachtingen. We zoeken naar chauffeurs voor diverse standplaatsen in België.”