Nieuwe ‘Van’-showroom voor Ets Huet in Habay-La-Neuve

 12/02/2019  Michel Buckinx  Van, Service
Nieuwe ‘Van’-showroom voor Ets Huet in Habay-La-Neuve

De Etablissements Huet, concessiehouder van Mercedes-Benz en Scania, gaan een nieuwe showroom openen die volledig in het teken staat van lichte bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz. Eind 2019 zouden de werken afgerond moeten zijn.

De Etablissements Huet hebben twee vestigingen: een in Marche-en-Famenne en een andere in Habay-La-Neuve. Het is dus op die laatste locatie dat de nieuwe showroom zal worden gebouwd. Pascal Huet vertelt ons er meer over: “Het pand van Habay is in 1996 opgericht en was oorspronkelijk hoofdzakelijk bestemd voor vrachtwagens. Het gaat nu een heuse facelift krijgen en er komt ook nog een showroom bij waar we ons ‘Van’-gamma kunnen tonen. We maken van de gelegenheid gebruik om ons magazijn, de receptie , het administratieve deel en de sociale ruimtes te renoveren. Daarnaast is het een manier om ons onthaal op het niveau te brengen van wat we nu al twee jaar met succes in onze locatie in Marche-en-Famenne doen. De werken zouden tot eind 2019 duren.

Ter herinnering, de garages Huet kunnen al sinds 2016 bogen op het Van ProCenter-label van Mercedes-Benz. Foto: vooraanzicht van de geplande investering.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!