Nieuwe Jungheinrich terminal voor draadloze gegevensoverdracht

 04/07/2016  Claude Yvens  News Logistics, ICT & Magazijninrichting

De nieuwe WMT 110/115 terminal voor draadloze gegevensoverdracht van Jungheinrich werd in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Hij past naadloos in het volledige productaanbod van Jungheinrich.

In maart jl. presenteerde Jungheinrich een breed gamma van magazijnsoftware en IT-hardware onder de slogan ‘Connect’. Naast de nieuwe WMS Series 2 zette Jungheinrich dit jaar ook de nieuwe WMT 110/115 terminal voor draadloze gegevensoverdracht in de spotlights. Dit smalle, compacte toestel is speciaal ontworpen voor vorkheftrucks en logistieke toepassingen. Deze terminal behoort terecht tot beschermingsklasse IP65.

De WMT 110/115 is ontworpen voor het papierloos verwerken van bestellingen en biedt de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen met het WMS), met antwoord in realtime. Hij heeft een display van 10,4 of 15,1 inch met capacitieve of resistieve touchtechnologie, drie ingebouwde antennes en vier configureerbare toetsen met dubbele taken. Dit toestel zonder ventilator bevat onderhoudsvrije, schokbestendige onderdelen en beschikt standaard over een koudeopslagcapaciteit tot -30 °C.

Made In Germany

Deze terminal werd in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Hij past naadloos in het volledige productaanbod van Jungheinrich.  “Jungheinrich heeft meer dan twintig jaar ervaring met draadloze dataterminals op industriële trucks en op het vlak van logistiek. De WMT 110/115 terminal voldoet aan de meest recente vereisten op het vlak van logistiek. Dankzij onze ondersteuningsdiensten is de investering van de gebruiker bovendien in hoge mate beschermd en blijft het toestel op elk moment beschikbaar”, benadrukt Andreas Langwieser, Project Manager Technical Sales voor Radio Data Terminals bij Jungheinrich Logistiksysteme GmbH.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!