Nieuwe functies voor de Apple Watch Scania Edition

 27/07/2016  TransportMedia  News Transport
Nieuwe functies voor de Apple Watch Scania Edition

Goed nieuws voor de eigenaars van de Apple Watch Scania Edition: Scania heeft twee nieuwe apps uitgebracht die de gezondheid en de veiligheid van de chauffeur moeten verbeteren. En wie dit horloge nog niet heeft, kan misschien over de streep worden getrokken met de unieke V8-horlogeband die Scania onlangs heeft gecreëerd.

De Apple Watch Scania Edition bevatte al een aantal functies die alle truckchauffeurs meer dan goed van pas kwamen, zoals de controle van het brandstofverbruik. Maar met twee nieuwe apps voor het horloge, besliste Scania nu nog verder te gaan. De eerste van die apps moet de chauffeur waarschuwen wanneer hij te vermoeid wordt en een pauze zou moeten inlassen, terwijl de tweede app mogelijke schokken opspoort die zich tijdens het laden en lossen zouden kunnen voordoen en de chauffeur zouden kunnen verwonden. Ook contacteert de app de gepaste persoon in noodgevallen. Kortom, met deze twee apps zorgt de Apple Watch Scania Edition perfect voor de gezondheid en de veiligheid van de chauffeurs.

Bovendien heeft Scania een motorblok van de V8 LB 140-motor – dezelfde die aan het einde van de jaren 60 het beeld van Scania’s “King of the Road” heeft gecreëerd – omgesmolten tot horlogebanden die het Scania 140 V8 heeft genoemd. De Scania-fans van het eerste uur zullen in hun nopjes zijn!

Wie interesse heeft voor de horlogebanden of zelfs voor de Apple Watch Scania Edition kan terecht bij Scania’s onlineboetiek. De apps zelf zijn gewoon te vinden in de App Store.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!