Nieuwe elektrische oplossingen van Thermo King

 13/11/2019  Justin Duckers  Andere leveranciers
Nieuwe elektrische oplossingen van Thermo King

Thermo King en Frigoblock zullen gebruikmaken van het Solutrans 2019-salon dat van 19 tot 23 november in Lyon plaatsvindt om hun nieuwste oplossingen voor koeltransport voor te stellen. Die maken onder ander gebruik van de elektrische technologie en van geconnecteerde groepen om de prestaties te verbeteren en de uitstoot in te perken.

Naast de hybride en niet-thermische opleggers kunnen de motorwagens voortaan ook worden uitgerust met door Thermo King ontwikkelde koeloplossingen. Met de nieuwe hybride koelgroepen voor motorwagens kunnen de voertuigen onder andere de thermische met de elektrische modus afwisselen, wat meer flexibiliteit oplevert. De nieuwe intelligente, 100% elektrische E-200 koelgroepen bieden dan weer de mogelijkheid om stil en emissievrij te rijden, wat ideaal is voor in de stad.

Thermo King biedt ook twee opties: de eerste, Lease Assist, optimaliseert het bedrijfsproces. De tweede, TouchLog, registreert gegevens en geeft op elk ogenblik de temperatuur van de koelgroep aan.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!