Nieuwe bedrijfssite voor Transports Reheul

 17/10/2016  Claude Yvens  News Transport
Nieuwe bedrijfssite voor Transports Reheul

Het familiale transportbedrijf Reheul, gespecialiseerd in het vervoer van stuk- en bulkgoederen,, heeft met de ingebruikname van een volledige nieuwe bedrijfssite te Warcoing, zich gewapend voor de toekomst.

Tot voor kort was Reheul Transport gevestigd in de dorpskern van Warcoing. Maar om verder te kunnen uitbreiden en de service voor haar klanten nog verder te optimaliseren, was men toe aan een volledig nieuwe locatie. Sinds enkele maanden heeft men zijn intrek genomen op deze nieuwe locatie aan de rand van Warcoing, op een boogscheut van de E403 en de E42, langsheen de oevers van de Schelde en net naast de nieuwe logistieke zone die er wordt uitgebouwd.

“De oude locatie lag midden het centrum van het dorp en voldeed niet meer aan onze eisen. Vandaar de keuze om een volledige nieuwe site uit te bouwen. Naast de ruime afgesloten parking die ons toelaat om alle rollend materieel te stallen, omvat het terrein tevens nieuwe kantoorruimtes, een tankstation en een magazijn van 5000 m² voor de stockage en opslag van goederen type D. Daarnaast omvat de site nog een overdekte truckwash en een moderne werkplaats, die we ook ter beschikking stellen voor derden. Hier werken er vier mecaniciens onder leiding van mijn broer Benjamin” vertelt Guillaume, die belast is met de planning binnen het bedrijf.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!