Neem deel aan de Truck & Business Barometer!

 30/10/2019  Claude Yvens  Economie
Neem deel aan de Truck & Business Barometer!

De nieuwe editie van de Truck & Business Barometer, waarvan de resultaten online en in het nummer 271 van Truck & Business gepubliceerd zullen worden, zal rond het evenwicht tussen vraag en aanbod draaien.

Het is niet alleen Brexit…. De factoren die de transportmarkt waarschijnlijk uit balans zullen brengen, zijn talrijk aan het einde van 2019. Deze nieuwe editie van de Truck & Business Barometer zal zich met name richten op de balans tussen vraag en aanbod in het wegtransport. Heeft de sector de afgelopen maanden te veel geïnvesteerd? Zal de daling van de vraag zich voortzetten of verergeren? U weet het beter!

Sinds 2005 geeft de Truck & Business Barometer ons tweemaal per jaar een inkijk in het reilen en zeilen van de wegtransportsector. Hiervoor hebben we echter wel uw medewerking nodig. Dankzij uw mening, en die van tientallen collega’s, kunnen we de vinger aan de pols van de sector houden. En we hechten veel belang aan uw informatie. Het is immers dankzij die gegevens dat we de inhoud van Truck & Business kunnen instellen op wat u echt bezighoudt.

Neem deel aan de Truck & Business Barometer

Met de steun van ING

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!