Neele-Vat Logistics neemt Oostvogels (Breda en Meer) over

 30/11/2018  Philippe Van Dooren  News Logistics, Contract Logistics
Neele-Vat Logistics neemt Oostvogels (Breda en Meer) over

Neele-Vat  neemt het familiebedrijf Oostvogels in Hazeldonk (Breda) en Meer in België over. Met deze overname versterkt  de Nederlandse logistieke dienstverlener zijn positie in distributie, opslag en verpakking voor de food, feed en chemie. Hij breidt zijn capaciteit uit met 70.000 m² (waarvan bijna de helft aan de Belgische zijde), silo-opslag voor droge en natte bulk, alsook een 90-tal trucks.

Oostvogels, het bedrijf van Edwin en Claudia Oostvogels, blijft onder zijn eigen naam binnen de Neele-Vat groep opereren. Het management blijft aan en de 165 jobs blijven behouden.

Volgens Cuno Vat vullen de activiteiten van Neele-Vat en Oostvogels elkaar goed aan. “We voegen in een krappe markt capaciteit toe voor distributie, warehousing en silo-opslag. Verder halen we kennis binnen over activiteiten als afvullen en verpakken. Door de ligging in Hazeldonk en Meer, zijn we ook beter in staat klanten te bedienen in het zuiden van de Benelux en klanten die hun goederen aanvoeren via Antwerpen”, zegt hij.

Neele-Vat Logistics is na de overname een bedrijf met  800 medewerkers, 20 vestigingen in negen landen (ook in België waar het al een vestiging in Zeebrugge had), 200.000 m² warehouse en een omzet van 250 miljoen euro.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!