MSTS maakt gespreid betalen Eurovignet mogelijk

 06/11/2017  Claude Yvens  Andere leveranciers
MSTS maakt gespreid betalen Eurovignet mogelijk

Multi Service Technology Solutions, beter bekend als Multi Service Tolls, onthult vandaag een nieuwe oplossing die transporteurs de mogelijkheid biedt om hun Eurovignetten gespreid te betalen in 10 termijnen, ongeacht de startdatum. 

Het Eurovignet kan worden besteld voor een geldigheidsduur van één dag tot en met één jaar. “Voor bedrijven met een groot wagenpark die jaar-Eurovignetten voor al hun vrachtwagens tegelijk aanschaffen, is dit vaak een grote financiële last die kan leiden tot cashflowproblemen. Om de druk van het beheren van Eurovignetten en de financiële last te verlichten, hebben we de eerste oplossing middels gespreide betaling van Eurovignetten ontwikkeld,” aldus Inez Berkhof, Managing Director van Multi Service Tolls.

Van der Wal Transport is één van de transporteur die de bètaversie heeft getest : “Door de gespreide betaling van Eurovignetten hebben we elke maand consistente kosten. Door pieken in kapitaalallocatie te voorkomen, zijn we beter in staat onze financiën te beheersen. Het levert ook nauwkeurigere rapportage op,” aldus Jan Verschoor, Manager Business Support bij Van der Wal Transport.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!