Most Preferred Van 2017

 

Op 15 juni 2017 brengen TRANSPORTMEDIA en FEBIAC, met de actieve medewerking van Touring, de volledige LCV-markt in België samen. We willen hiermee de LCV-sector in een positief daglicht zetten en zijn beste vertegenwoordigers jaarlijks een moment van glorie bezorgen.Het evenement gaat door bij de Waerboomhof in Groot-Bijgaarden.

Eén van de meest begeerde prijzen op de avond zal zonder twijfel de Most Preferred Van by Professionals zijn. En het zijn jullie, lezers van de site Transportmedia, die gaan stemmen voor jullie favoriete bestelwagen, uit een lijst van de volgende acht kandidaten: Hyundai H350, Ford Transit 2T, Iveco Daily Hi-Matic, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Renault Trafic, Renault Trucks Master en Volkswagen Crafter.

U kent reeds uw favoriet? Ga meteen naar het stemformulier! »


Hyundai H350

Met de H350 dringt ook Hyundai door in het segment van de 3,5 ton bestelwagens. De H350 wordt geleverd als gesloten bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, chassis/cabine of 16-persoons bus. Het laadvolume gaat van 10,5 tot 12,9 m3, naargelang de wielbasis. De aandrijflijn is volledig van eigen makelij, met een 2,5-liter dieselmotor van 150 of 170 pk en een zesversnellingsbak.

http://www.hyundai.be/nl/model/h350.html

Ford Transit 2T

Het grootste model van de Transit kan gekozen worden als bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, combi en chassis/cabine. Er zijn drie carrosserielengtes, twee dakhoogten en een MTM van 2,9 tot 4,7 ton. Keuze tussen voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving, 3 vermogensniveaus uit Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi-motoren en handmatige of automatische transmissies.

http://www.nl.ford.be/Bedrijfsvoertuigen/Transit-2T

Iveco Daily Hi-Matic Euro 6

De Daily Hi-Matic is uitgerust met een automatische versnellingsbak met acht verhoudingen en auto-adaptieve schakelstrategie. De onderhouds- en herstellingskosten zijn tot 10 % lager dan bij een manuele transmissie. De Hi-Matic is te combineren met motoren van 116 tot 205 pk en gaat tot een MTM van 7,2 ton.

http://www.iveco.com/belgium-nl/producten/pages/nieuwe-iveco-daily-hi-matic-euro-6.aspx

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter bestaat sinds 1995 en is nu aan zijn derde generatie toe. Hij was de eerst verkrijgbare LCV met Euro 6 motoren en verdient ook een pluim voor zijn talrijke actieve en passieve veiligheidssystemen. De Sprinter bestaat als gesloten bestelwagen, combi, chassis-cabine en met open laadbak.

http://www.mercedes-benz.be/content/belgium/mpc/mpc_belgium_website/nl/home_mpc/van/home/new_vans/models/sprinter_906/panel_van_.html#_int_van:home:model-navi:panel_van_

Opel Movano

Een Movano is er volgens Opel voor elk type opdracht. Het basisgamma biedt vier chassislengtes, drie dakhoogten, voor- of achterwielaandrijving, gesloten bestelwagens, dubbele cabines, kippers of midibussen tot zeventien plaatsen. Daarnaast zijn er de chassis/cabine versies voor op maat gebouwde voertuigen.

http://nl.opel.be/onze-modellen/showroom/bedrijfswagens/movano/overzicht.html

Renault Trafic

De nieuwste generatie Trafic is nog steeds een trendsetter voor zaken als veiligheid en comfort. Renault biedt tevens de mogelijkheid van de Trafic een zakelijk kantoor te maken met alle moderne communicatiemiddelen die daarbij horen. Het aantal uitvoeringen is bijzonder groot voor deze bestelwagen in de middenklasse.

https://nl.renault.be/voertuigen/professionele-wagens/trafic-bestelwagen.html

Renault Trucks Master

De Master wordt aangeboden in een MTM van 2,8 tot 4,5 ton en in talrijke uitvoeringen: gesloten bestelwagen, combi, bus, chassis/cabine (enkele of dubbele cabine) en platform cabine. Er is dus voor elke opdracht een Master op maat te bouwen, waarvoor Renault Trucks contacten onderhoudt met alle gespecialiseerde carrosseriebouwers.

http://www.nl.renault-trucks.be/distributie/

Volkswagen Crafter

De jongste Crafter is een volledig eigen ontwerp van Volkswagen in de zwaarste klasse lichte bedrijfsvoertuigen. Het gamma is bijzonder ruim qua basisvarianten (gesloten bestelwagen, combi, chassis/cabine) en aandrijving (voor- of achterwielaandrijving en 4×4). Opvallend is ook de aandacht voor nieuwe veiligheidsvoorzieningen.

http://the-new-crafter.com/be/nl/home.html

Stem op uw favoriet!

De stemmen zijn afgesloten. Tot donderdag in het Waerboomhof!