Mooi succes voor de Brussels Motor Show

 29/01/2019  Claude Yvens  Van
Mooi succes voor de Brussels Motor Show

Kunnen we het nog wel een ‘klein salon’ noemen? Het Auto/Moto/Van-salon lokte 442.111 bezoekers, wat een record is voor een oneven jaar.

Volgens de organisator Febiac is dat mooie resultaat “een duidelijke boodschap van de Belgische burgers die laten zien hoe gehecht ze zijn aan individuele mobiliteitsoplossingen”. De organisatoren hadden gekozen voor een mix van droomwagens, meer haalbare wagens en lichte bedrijfsvoertuigen en het grote publiek kon die formule blijkbaar wel smaken. Bij dat publiek zien we trouwens steeds meer buitenlandse bezoekers, in de eerste plaats Nederlanders, die het al jarenlang zonder eigen autosalon moeten doen.

Bij de bedrijfsvoertuigen blijft het nog enkele weken afwachten om te zien in welke mate de vele prijsvragen van potentiële klanten ook effectief bestellingen zullen worden. De carrosseriebouwers in Paleis 12 droegen ook tevredenheid hoog in het vaandel. Dit paleis was weliswaar minder drukbezocht, maar de echte professionals waren hier absoluut te vinden. En die professionals zullen de inspanningen van de carrosseriebouwers om de nuttige lading van de voertuigen te verhogen, zeker op prijs hebben gesteld. Die boodschap stond trouwens bij veel bedrijfsvoertuigen aangegeven. We benadrukken nog het mooie succes van de operatie Most Loved Van, die door Febiac en Transportmedia op donderdagavond was georganiseerd en ruim 200 mensen uit het vak samenbracht.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!