Montea bouwt logistiek gebouw voor WFS te Brucargo

 13/03/2018  Claude Yvens  Real Estate
Montea bouwt logistiek gebouw voor WFS te Brucargo

Montea zal een nieuw logistiek gebouw van 8670 m2 bouwen op Brucargo en heeft een 12-jarige huurovereenkomst afgesloten met Worldwide Flight Services, een grote afhandelaar op gebied van luchtvracht.

Op dit terrein had Montea eerder al een langdurige opstalovereenkomst afgesloten met Brussels Airport Company. Het nieuwe build-to-suit project omvat 7.230 m² warehouse en 1.440 m² kantoren. Naar verwachting zal het tegen het voorjaar van 2019 operationeel zijn. Marc Claesen, Regional Vice President WFS: “Voor WFS Belgium is de ontwikkeling van een nieuwe loods een cruciale stap in het verder ontwikkelen van een modern afhandelingsproduct op Brucargo. Het nieuwbouwproject gaat ons in staat stellen om frisse impulsen te geven aan de kwaliteitsnormen en de moderne eisen met betrekking tot e-commerce en pharma in de luchtvracht.”

Met eerdere ontwikkelingen voor St Jude Medical, DHL Global Forwarding, Geodis, Nippon Express, Saco Group Air en DHL Aviation Hub, is dit project de zevende investering van Montea op Brucargo over de afgelopen 4 jaar.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!