Modul: nieuwe generatie bedrijfswageninrichtingen zorgt voor meer laadvermogen

 19/02/2010  Claude Yvens  Expertise Center
Modul: nieuwe generatie bedrijfswageninrichtingen zorgt voor meer laadvermogen
De basis voor het nieuwe systeem voor bedrijfswagens van Modul-System is het frame waarop de inrichtingsmodules en accessoires eenvoudig te monteren zijn via de geïntegreerde T-groef. Veel van de modules, bijvoorbeeld ladeblokken en kasten, zijn vierkant en 360° draaibaar, zodat de inrichting geheel naar wens kan worden gecombineerd. Het frame is gemaakt van hogesterktestaal, wat zorgt voor een maximale kracht en veiligheid met een minimaal gewicht. Dat is niet alleen qua veiligheid een groot voordeel, maar via een lager brandstofverbruik ook voor het milieu.
 
Het nieuwe systeem, waarvoor patent is aangevraagd, is met zijn beschermde ontwerp ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers en is het resultaat van gedegen onderzoek en diverse veiligheidstests, onder andere in het Volvo Cars Safety Center. En dat allemaal goedgekeurd volgens de Europese TÜV-standaard.
 
Een ander veiligheidsaspect is dat de montage aan de buitenkant van het systeem zit. Hierdoor is het eenvoudiger om te controleren of de bevestigingen correct zijn uitgevoerd zonder dat er delen van de inrichting verplaatst of losgemaakt hoeven te worden.

Tagged With: Modul

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!