Mobility Group Belgium groepeert drie takelbedrijven en koopt eerste DAF

 24/05/2017  Claude Yvens  Trucks
Mobility Group Belgium groepeert drie takelbedrijven en koopt eerste DAF

Tot de recent opgerichte Mobility Group Belgium behoren Luc Sanders Depannage in Kalmthout, Depannage La France in Antwerpen en Takeldienst Struyfs in Zandhoven. Mobility Group Belgium wordt de beheerder van alle materieel van de groep en kocht onlangs een eerste DAF LF.

Het eerste voertuig dat in functie van Mobility Group Belgium werd aangeschaft is een DAF FA LF220.12 platformwagen. “Onze keuze is immers gebaseerd op de korte draaicirkel van dit model, een 5 % lager brandstofverbruik, de twaalf verhoudingen van de AS-Tronic versnellingsbak, de luchtinlaat achter de cabine die meer flexibiliteit biedt voor het opbouwen, de lage instap en de tacho op het centrale display. Het chassis is echt geoptimaliseerd voor onze toepassingen en onze keuze van opbouw. Verder hebben we ervaring met het merk DAF en zijn we zeer tevreden over de service van concessiehouder Truck Trading Antwerpen die ons het chassis van de DAF FA LF 220 12 leverde”, zegt Luc Sanders, een van de initiatiefnemers achter Mobility Group Belgium.

De nieuwe aanwinst werd in een standgeel/zwart patroon gestoken. “Er komt geen naam meer op van een takelbedrijf, want we willen evolueren naar een echte hulpdienst, geïnspireerd op het voorbeeld van Scandinavië”, zegt Luc Sanders nog.

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!